Våra tankar om bröllop

with Inga kommentarer

Vi kallar Blomstrande bröllop för ett ”bröllopsmagasin” men det känns som att det inte riktigt gör det rättvisa. I alla fall stämmer det inte överens med den bild jag får i huvudet när jag tänker bröllopsmagasin. De tidningarna förknippar jag med högglansiga sidor fyllda av kortsiktiga tips om hur du går ner i vikt blandat med reklambilder om hur du får den perfekta hyn med mirakelsalvor. Blomstrande bröllop kommer förstås inte innehålla något sådant.

Vi vill prata om bröllop på ett annat sätt, på ett varmare sätt. Ställer man till bröllop så gör man det för kärlekens skull, inte för strumpbyxor som drar in magen och oro över den vita klänningen som måste sitta perfekt och vara fläckfria. Gör man egna inbjudningskort och binder blomsterkransen själv så gör man det för att det är roligt, hållbart, billigt eller något liknande. Inte för att man måste visa hur mycket man bryr sig. Bröllop kan vara så många saker och det som är viktigt för en betyder inte ett smack för en annan. Det finns inget rätt och fel så länge man inte följer ett format som inte passar en bara för att det ”hör till”. Trender kommer och går och känns det roligt att följa dem ska man göra det men tycker man inte om det senaste nya så köper man begagnat eller fixar själv istället.

 

Bröllop får inte handla om prestige när att gifta sig betyder så mycket mera än så.

 

blomstrande bröllop bröllopsmagasin bröllopstidning finland

Blomstrande bröllops pärm 

Det här är tankar och känslor som vi inte har kunnat släppa så vi bestämde oss för att skapa ett magasin som inspirerar genom att ifrågasätta. Genom att lyfta fram nytt och gammalt sida vid sida och säga att ingen av dem är varken bättre eller sämre och ni väljer själva vad det är ni vill satsa på när ni gifter er. Eller så väljer ni att inte gifta er alls. För det finns ju inga rätta svar. Vill du klura lite på dessa frågor och samtidigt ta in fina meningar och vackra detaljer så är Blomstrande bröllop något för dig.

 

Gå då över till Blomstrande bröllops webshop och göra en förhandsbeställning av magasinet.

 

Förköper du magasinet så betyder det att vi samma dag som magasinet lanseras postar ditt exemplar så att du bara ett par dagar senare får bläddra igenom den första utgåvan av Blomstrande bröllop.

 

Filmen ger en inblick i hur det har sett ut bakom kulisserna i skapandet av Blomstrande bröllop. Resultatet kommer presenteras i form av ett 80 sidor långt magasin som lanseras den 9 februari och förköp är öppet redan nu.

Blomstrande bröllop

 

Leave a Reply