Vår största satsning hittills – Blomstrande bröllop

with 2 kommentarer

Vi har slagit ner på takten med bloggandet, medveten kan man nog säga. Vi kom nämligen fram till att bloggande ändå inte är den bästa formen av uttryck för oss. När idéer finns men varken tid eller lust känns det lika bra att hitta på nya sätt att dela med oss av det vi skapar. Något som ger oss möjligheten att jobba lite längre med ett projekt, att verkligen fördjupa oss inom något som intresserar och finslipa alla detaljer tills vi känner oss riktigt nöjda. Där föddes en idé om att skapa och ge ut ett helt magasin fokuserat på ett tema och under det senaste halvåret så är det det här som tagit upp det mesta av vår tid.

 

 Blomstrande bröllop, ett finlandssvensk magasin med fokus på kreativa och personliga bröllop. 

 

Titel avslöjar redan en hel del och det är mycket riktigt bröllop som är temat för vårt magasin. Efter att vi båda nu i flera år jobbat med bröllop och båda själv också gift oss, så kom vi fram till att vi har en hel del att säga om detta ämne.

Vad är bröllop? En tradition, en fest, ett avtal? Du får olika svar beroende på vem du frågar och förutom att inspirera så vill vi med Blomstrande bröllop även starta en diskussion kring det vi kallar bröllop. Vi har samarbetat med åtta andra kreatörer som har bidragit med text och bild och resultatet blir ett närmare 80 sidor långt magasin fyllt till bredden med tankar och uttryck som knyter till temat bröllop.

Tack vare våra fantastiska medarbetare har vi kunnat låta det här projektet växa sig större och bättre än vad vi hade kunnat åstadkomma på egen hand. Det har varit en lång process och vi har fått lära oss mycket nytt men när vi nu börjar se hur alla bitar börjar falla plats så känner vi verkligen att det är värt det. Blomstrande bröllop är något nytt, som så vitt vi vet helt saknas i alla fall i Svenskfinland.

 

Endast drygt två veckor återstår tills vi lanserar vår magasin Blomstrande bröllop och vi hoppas så innerligt att ni är med oss.

 

Dessa två bilder är en tjuvtitt från en stylad fotografering som vi gjorde enkom för magasinet Blomstrande bröllop. Mycket, mycket mera på kommande för dem som läser Blomstrande bröllop. 

 

2 Responses

 1. Grön i Åbo
  | Svara

  jaaaa:)

  • Blomstrande
   | Svara

   Yes! Och vi är så glada över att du är med! /Julia

Leave a Reply