Välkommen till Blomstrande

with Inga kommentarer

blomstrande_namn_1

Blomstrande är en blogg om skapande och kreativitet,
skriven av kreatörer i syfte att inspirera.

 

Bakom Blomstrande står Amanda Helling och Julia Lillqvist. Vi är utbildade fotografer som tillsammans har en bred kunskap inom visuell konst och kommunikation. Vi älskar allt vackert och att skapa saker med egna händer. Den kreativa processen tror vi att kan vara något för alla – det gäller bara att hitta sitt medium. Alla tycker inte om att sticka eller teckna, det gäller bara att fortsätta prova på nya tekniker tills man hittar ett medium som man trivs med. Vill man så har alla ett medium där de kan vara kreativa, och att skapa något med egna händer är alltid värt mödan.

På bloggen kommer vi dela med oss av tips och tricks för hur du kan utvecklas i ditt skapande. Vår fokus ligger på fotografi, illustration och grafisk design eftersom det är här våra styrkor ligger. Då vi vill ta upp ett område eller en teknik som vi själva inte bemästrar så kommer vi kalla in gästbloggare istället. Vi vill att Blomstrande skall bli en plats där man delar med sig av sina kunskaper. De kreativa branscherna är ofta alldeles för tävlingsinriktade och det finns alldeles för få samarbeten kreatörer emellan. Därför vill vi att Blomstrande skall vara öppet, inga hemligheter, utan en plats där man kan lära av och inspirera varandra.

Så tänker vi nu i början men vi vet ju ärligt talat inte vad det kommer bli av det hela. Någonstans skall man ju börja och Blomstrande börjar här och nu.

Välkomna.

Leave a Reply