Vad tycker ni om Blomstrande?

with 2 kommentarer
Nu har det gått fyra veckor sedan Blomstrande lanserades.

Julia och jag är fyllda av inspiration och hinner knappt skriva färdigt ett inlägg innan vi börjat fila på nästa. Det roliga med inspirationen är att ju mer vi får leva ut den desto mer inspiration får vi också. Blomstrande har på det sättet redan gett oss väldigt mycket. Vi hoppas innerligt att det är något som ni som läser bloggen har märkt av och att något av vår inspiration har smittat av sig på er.

Hela idén för Blomstrande kom vi på någon gång kring årsskiftet och vi kastade oss in i bloggandet utan att fundera så mycket över det. Detta projekt är därmed bara i startgroparna och vi prövar oss fram. Vi är själva nöjda med vad vi hittills åstadkommit och vi har redan hunnit få drömmar för framtiden men mycket är ännu väldigt oklart. Vi vet att vi vill fortsätta med Blomstrande och låta det växa men frågan är åt vilket håll. När vi funderar vidare på den frågan så är vi väldigt intresserade av vad du som läsare tycker.

 

Blomstrande_vad_vill_du_lasa_om_2

Vad tycker du om Blomstrande?

Eftersom vi vill att Blomstrande skall växa till en plats där man har utbyte av varandras tankar och idéer, och där man kan inspirera och lära av varandra, så är det viktigt för oss att få igång en diskussion. Att vi endast publicerar en ett fint paketerat innehåll och får några gillningar på instagram räcker därför inte. Syftet med Blomstrande är nämligen inte att visa upp oss och det vi skapar utan vi vill skapa en plats där man kan mötas.

Vem är du? Vad inspirerar dig?

Det blir så lätt att man sitter hemma och spekulerar i vad man tror att någon kan tänkas vara intresserad av men sådana spekulationer känns onödiga. Vi beslutade att en fullständig transparens därför är vad Blomstrande står för. På Blomstrande skall allting delas. Även Julias och mina frågor. Jovisst är vi professionella kreatörer med examen och många års erfarenheter och därför känns det ofta som att man måste hålla upp en så professionell fasad utåt. För att vara professionell känns det även ibland som att man inte kan vara personlig men vad vinner vi på det?

 

Vi vill bygga personliga relationer till er läsare, det är därför vi nu uppmuntrar er att genom era kommentarer hjälpa till att forma Blomstrande.

Vi är alltså omåttligt nyfikna på vad ni tycker och tänker om Blomstrande. Vad tycker ni om det vi hittills skrivit och vad vill ni läsa? Vad tycker ni om bloggens funktionalitet? Vad är bra? Vad är mindre bra? Vad saknas? Vill ni att vi delar med oss mera av vem vi vi är och vad vi gör? Vore tips på hur man ansöker om konstnärs stipendium intressant att läsa? Är vi för långrandiga i våra texter eller vill ni ha ännu mer ingående inlägg? Är textens typsnitt användarvänligt? Vill ni ha mer freebies? Är vi för enformiga? Vill ni se mer behind-the-scenes bilder? Vem är ni?

Vi tar tacksamt emot alla sorters kommentarer. Allt vi får kan hjälpa oss att utveckla bloggen och Blomstrande men även mig och Julia som kreatörer. Glöm inte heller bort att vi väldigt gärna gör samarbeten och hittar på annat roligt. Vill du skriva för Blomstrande eller vet du någon inspirerande person som vi borde skriva om? Berätta! Du kan skriva en kommentar här på bloggen eller på instagram men du kan också maila oss på hello@blomstrande.com. Vi skulle bli så glada av att höra vad du tänker.

 

Hjälp oss låta Blomstrande växa till en plats där vi alla kan inspireras och lära av varandra.

 

 

Julia&Amanda

 

2 Responses

 1. Sandra N
  | Svara

  Jag gillar blomstrande!! Typsnittet också ^^ Jag har alltid tyckt om att skapa och prova på olika tekniker och gick i barnkonstskolan tills jag var 18 och blev för gammal. Nu är jag florist och arbetar med kreativt skapande på flera olika sätt. Buketter, arrangemang, produktfotografering, skyltning ja till och med begravningsbuketter ser jag som en kreativ komposition :)
  Jag gillade suddgummi-stämpel-idén, men med två småbarn och en köksträdgård som ska komma igång så finns inte tiden att testa just nu. Men jag hoppas att ni håller igång i fortsättningen också så jag kan inspireras mer i ett senare skede :)

  • Julia
   | Svara

   Vad roligt att höra! Jag tror att väldigt många känner igen sig i det du säger, att det tyvärr inte alltid räcker med inspiration utan att man måste göra en riktig kraftansträngning för att verkligen komma sig för att skapa. Så länge våra ansträngningar här på Blomstrande lyckas inspirera er så har vi ju i alla fall kommit en bit på vägen. Idéerna kan man ju alltid spara och komma tillbaka till senare, en dag då man har bättre tid och ro för skapandet. :) Så vi fortsätter skapa och skriva!

Leave a Reply