Blomstrande började som ett kreativt samarbete med Julia Lillqvist och Amanda Helling. Efter att ha studerat fotografi tillsammans var vi vana att ha kreativa personer nära oss som kunde hjälpa oss framåt i våra egna processer. När vi utexaminerades märkte vi snabbt hur ensamt arbetet som kreativ entreprenör kan vara och där föddes idén till Blomstrande, en plats där vi kunde mötas. Inom kort anslöt sig även evenemangsproducenten Emilia Nyberg till teamet och tillsammans jobbar vi nu alla tre för en mera kreativa och hållbar vardag.

Amanda, Julia och Emilia

 

Kreativitet och skapande är ingen tävling

 

Det enda sättet att utvecklas är genom att dela med sig av sina med- och motgångar med andra likasinnade, kreativa själar. Blomstrande vill vara en sådan plats, där man kan mötas för att lära av varandra. Vi vill uppmuntra till alla former av kreativitet och skapande för när vi skapar tar vi plats, vi syns och hörs. Vi är intresserade av de viktiga ämnen som då lyfts upp och diskussionerna kring dem. Vi tror på det personliga och vill byta ut den klassiska professionella distansen för en rå och genomskinlig reflektion. Det är så vi tror att vi som personer, bransch och samhälle utvecklas mest. 

about_2

Ännu är vi bara i startgroparna och har ingen aning om vart vi är på väg. Nya idéer föds dock hela tiden och efter magasinet Blomstrande bröllop är vi mer taggade än någonsin att göra verklighet av några av alla de projekt vi drömmer om.

 

 

Vårt kreativa kollektiv består av Julia Lillqvist, Amanda Helling och Emilia Nyberg.

Du når oss på hello@blomstrande.com