Hej igen efter kreativ paus

with Inga kommentarer

Hej på er!

Vi skulle kunna säga att blomstrande hade en så kallad kreativ paus, eller så kan vi vara mindre kryptiska och säga att vi hade planer på ett till magasin men att livet kom emellan. Magasintankarna finns kvar men passar inte riktigt in i vår livssituation just nu och så får det helt enkelt vara. Det är sedan gammalt att saker sällan blir bra om de forceras.

Blomstrandebloggen är dock vid liv igen och vi fortsätter med våra väldigt sporadiska och oregelbundna inlägg, nu även med ett bredare perspektiv. Vi vidgar ramarna så att vi utöver kreativitet skriver om allt som intresserar oss just här och nu. Det betyder att inläggen kan handla om precis vad som helst. Det blir alltså lika spännande för både skribenter och läsare eftersom inget vet vad ett nytt inlägg handlar om eller när det kan tänkas dyka upp.

Vi på blomstrande törstar efter dialog och hoppas innerligt att ni deltar i våra diskussioner. Det är så himla viktigt med olika röster och perspektiv för det är annars lätt hänt att vi inte tänker längre än vår egen näsa och då kan vi inte utvecklas.

Hoppas vi skrivs!

Leave a Reply