En kreativ sommarlista

with Inga kommentarer

Dagarna blir längre och ledighetens nalkas, nu om någon gång är det dags att tanka energi och låta sig inspireras. Även om tiden lätt rinner en ur händerna under sommarmånaderna så brukar orken räcka lite längre och vill man skapa är det bara att sätta igång. Kreativitet föder kreativitet. Man måste förstås inte måla eller fotografera för att vara kreativ, det finns en mängd andra saker som man kan göra under sommaren för att tanka energi. Vi har gjort ihop en lista med saker som ger oss energi under sommaren. Den ska förstås inte ses som en att göra-lista utan som en inspirerande lista som man kan ta sig en titt på om man råkar ha en ledig eftermiddag man vill ägna åt att göra något somrigt. Sådana där stunder man sedan kommer minnas i höst och vinter och vara glad att man tog tillvara de ljuset och värmen.

 

Blomstrande kreativ sommar projekt lista inspiration Blomstrande kreativ sommar projekt lista inspiration

 

Även om vi tycker om att skapa under alla årstider så är sommaren ändå en av de mest inspirerande tiderna på året. Ljuset, naturen, de långa nätterna och de lediga dagarna. I sommar har vi planerat in en del spännande projekt i anknytning till Blomstrande och det är saker som vi ser fram emot att kunna berätta mera om i höst. Är du nyfiken kan du följa med Blomstrande på instagram där vi säkert kommer att komma med någon liten tjuvtitt på det vi har på gång. Vi kommer även fortsätta blogga, om än i en lite långsammare takt än den vi hållit under våren. Vi vill nämligen hinna med något ledigt bredvid våra projekt för Blomstrande och våra egna frilansjobb och därför kommer vi under sommarmånaderna publicera endast ett inlägg i veckan. Vi satsar hellre på att sätta tid på ett kvalitativt inlägg i veckan framför att spendera hela dagarna med att vara frustrerade över att vi måste sitta inomhus framför datorn. Instagram kommer vi dock fortsätta med som vanligt så där kan ni följa med allt det vi sysslar med i sommar.

 

Klicka på bilden nedan om du vill ladda ner vår blomstrande sommarlista. Bilden är i storlek A4:a och går därmed bra att skriva ut och hänga upp på väggen hemma!

 

Blomstrande kreativ sommar projekt lista inspiration

Julia&Amanda

Leave a Reply