Blomstrande samarbetar med Love Me Do

with 1 kommentar
Bild: Love Me Do/Petri Mast

 

Vi på Blomstrande har alltid varit måna om att allt vi gör skall vara genomskinligt och vårt deltagande i bröllopsmässan Love Me do är inte ett undantag. Den visuella branschen är stenhård och trots att vi är medvetna om att det ligger hårt arbete bakom varje framgång glömmer även vi på Blomstrande lätt bort det. Inlägg på Instagram berättar sällan om hela processen utan fokuserar på det mest visuella, alltså slutresultatet. Vi lägger upp bilder på boken vi publicerat men berättar inte om alla gånger den blev refuserad.

Men små underverk händer faktiskt alltid nu och då. För denna process börjar med att vi fick mejl om något som vi knappt ägnat oss en tanke åt men som var precis vad Blomstrande behövde och ville.

Efter lanseringen av Blomstrande Bröllop talade vi lösryckt om att ett deltagande i någon bröllopsmässa vore roligt men kom överens om att vi inte hade energi att ta tag i det just då och lät saken vila (och även falla i glömska). Vårt hårda arbete med att ta fram bröllopsmagasinet lämnade dock tydligen avtryck även utanför Svenskfinland eftersom Love Me Do, Finlands största bröllopsmässa kontaktade oss i början på sommaren och undrade om vi ville samarbeta med dem. Första reaktionen var ett panikartat mindervärdeskomplex – vad skall en pytteliten finlandssvensk bröllopstidning kunna bidra till den finska giganten!? Men paniken ersattes snabbt av en iver för den fantastiska möjligheten Love Me Do erbjöd oss. En möjlighet vi fått enkom för att de på allvar tycker att vi gjort något intressant och bra. Och det beundrar vi.

Finlands största bröllopsmässa Love Me Do ger oss nämligen möjligheten att göra vår lilla röst hörd bland eliten. Blomstrande Bröllop må vara visuellt tilltalande även för den breda massan men faktumet är att många av våra artiklar problematiserar bröllopsbranschen och gör det dessutom på finlandssvenska. Love Me Do låter sig dock inte skrämmas av det lilla svarta lammet utan tar emot oss med öppna armar och välkomnar nyanseringen, tänk er det! Tänk hur fantastiskt fint det är!

Men vad innebär det här samarbetet egentligen då? Är det verkligen så fint som vi får det att låta?

Kort och gott gör vi ett utbyte av marknadsföring. Ett utbyte som Blomstrande upplever att är till vår fördel. Vi får nämligen en mässplats gratis, synlighet i deras kanaler och magasinet hittas i deras V.I.P påse avsedd för ”branschfolket” i utbyte mot att vi annonserar om vårt deltagande i och vårt samarbete med mässan och att vi tillförser dem magasinen som behövs till V.I.P. påsen!

Vi uppskattar och värdesätter väldigt högt den fantastiskt fina gesten som möjliggör vårt deltagande i Love Me Do. Det skall bli så  otroligt roligt att delta och vi hoppas att även ni hittar dit!

 

 

Finlands största bröllopsmässa LOVE ME DO

Lördagen 07.10.2017

Kabelfabriken, Tallbergsgatan 1, 00180 Helsingfors

Kl. 10-18

GRATIS INTRÄDE

One Response

  1. Johanna
    | Svara

    Vi är så glada at Blomstrande Bröllop är med i Love me do Autumn fair -bröllopsmässan och vi är säkra på, att gäster blir också jätte glada att se deras underbara bröllopsmagasin! Vi ses snart – Hjärtligt välkomna! <3 Johanna och Love me do Crew

Leave a Reply